
معاون بهره برداري شركت آب و فاضلاب استان اصفهان گفت: سالانه به ۲۶۹ روستا در اين استان به صورت دائمي و مقطعي آبرساني سيار ميشود.
به گزارش خبرنگار ايمنا، ناصر اكبري در نشست خبري امروز - چهارشنبه ۲۱ آبان - با اشاره به آبرساني سيار به روستاهاي داراي بيش از ۲۰ خانوار، اظهار كرد: سالانه به ۱۶۹ روستا در استان اصفهان به طور دائم آبرساني سيار ميشود و ۱۰۰ روستا نيز به صورت مقطعي آبرساني سيار انجام ميشود كه شمار اين روستاهاي بين ۱۰۰ تا ۱۴۰ روستا در برخي مقاطع سال متفاوت است.
وي افزود: افراد در بسياري از اين روستاها به صورت مقطعي و فصلي ساكن هستند، اين تعداد روستا تحت پوشش شركت آب و فاضلاب نيست اما شركت آب و فاضلاب خدمات آبرساني را انجام ميدهد.
معاون بهره برداري شركت آب و فاضلاب استان اصفهان ادامه داد: اولويت آبرساني سيار با روستاهايي است كه مردم دائم حضور دارند اما براي روستاهايي كه جمعيت كمتر از ۲۰ خانوار و فصلي دارند نيز آب شرب به صورت سيار تأمين ميشود.
اكبري با بيان اينكه اجراي تأسيسات و شبكه آبرساني پايدار در روستاهاي با جمعيت كمتر از ۲۰ خانوار يا خالي از سكنه براي شركت آب و فاضلاب مقدور نيست، خاطرنشان كرد: از ابتداي سال تاكنون حدود ۳۲ روستاي استان به شبكه آب پايدار متصل شد و ۷۰ روستاي ديگر نيز تا پايان سال به اين سيستم متصل خواهد شد و طبق برنامه سه ساله تلاش ميكنيم با توسعه شبكه آبرساني پايدار، آبرساني سيار به روستاهاي بالاي ۲۰ خانوار كه دائم ساكن هستند به حداقل برسد.
وي با بيان اينكه ۱۷ مجتمع آبرساني روستايي براي ۲۱۲ روستاي استان با سرمايه گذاري ۵۷ ميليارد تومان در حال اجراست، گفت: ضريب گستردگي روستاهايي كه از خدمات آب شهري استفاده ميكردند حدود ۳۰۰ روستا بود كه امسال ۳۰ روستا به تأسيسات شهري اضافه شده است.
معاون بهره برداري شركت آب و فاضلاب استان اصفهان اضافه كرد: درصدد هستيم كه در اين ۱۷ مجتمع آبرساني منابع آب پايدارتر و با كيفيت تري داشته باشيم.
اكبري با بيان اينكه برنامههاي سه سال آينده ۲۰۰ ميليارد تومان اعتبار نياز دارد، خاطرنشان كرد: بي شك ارتقا و اصلاح شبكهها و تله متري شركتهاي آب و فاضلاب بر پايه علم و نياز روز است. در سالهاي پيش رو به اعتبارات سنگيني نياز دارد تا پس از ايجاد زيرساختها، توسعه و عمليات كنترلي و تأسيسات را راه اندازي كنيم.