وزير كشور با بيان اينكه دانشهاي زيادي در دل روستاهاي ما نهفته است، تصريح كرد: متأسفانه بسياري از اين دانشها و تجربيات انساني مانند طب سنتي در حال فراموشي است. در حالي كه تك تك روستاهاي ما ميتوانند حاوي چنين دانشها و تجربياتي باشند. اگر فكر جمع كردن آن نباشيم، اين دانشهاي اصيل از بين خواهند رفت.
وي با بيان اينكه شوراها بيشترين ارتباط را با مردم دارند تصريح كرد: يكي از كارهاي وزارت كشور و شوراي عالي استانها همين ارتباط با مردم است، بايد اين ظرفيت بزرگ را سامان داد و از آن استفاده كرد. شوراي عالي استانها متصل به يك جامعه بزرگ است و اين فرصت محسوب ميشود.
وحيدي ادامه داد: بعد از شناخت بايد ظرفيتها فعال شوند. براي مثال اكنون طرحهاي توسعه روستايي در دست اقدام است. ۲۲ هزار طرح آماده شده و ۱۵ هزار طرح در دست اجراست. اما تاكنون توجه جدي به آن نشده است. شوراها بايد به اين مسئله بيشتر توجه كنند.
وزير كشور با بيان اينكه طرح توسعه روستاها مبتني بر واقعيت و ظرفيت روستاها است، تصريح كرد: اين طرحها در راستاي توسعه پايدار روستايي طراحي شده است. اين طرحها بايد اجراي شوند و براي اجرا كردن طرح نياز به مجري داريم. بهترين مجري هم كساني هستند كه در همان روستا متولد شده و علاقه و شناخت نسبت به آن روستا دارند. كساني كه خلاقيت و ايده و فكر دارند بايد از طريق شوراهاي سراسر كشور شناسايي و معرفي شوند.
وي ادامه داد: اگر به دنبال يك حركت جدي براي آباداني هستيم بايد به دنبال فعاليت واقعي باشيم. از اين رو شوراي عالي استانها توان اين را دارد كه ظرفيتها و انسانهاي خلاق را شناسايي كند تا اين طرح به مرحله اجرا برسد. دولت و وزارت كشور نيز با تمام توان در كنار شوراهاست و از اين فعاليتها حمايت ميكند